Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Złe nazewnictwo tematów...

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pogaduszkach jest coraz więcej nazw tematów typu: pomóżcie, youtube, problem, psc. Powoli mnie zaczyna to wkur... . Czy tak trudno posiedzieć minutę napisać sensowną nazwę tematu i opublikować nowy temat. Często wchodzę w temat nie wiedząc co tam jest i czy mam taką wiedzę, aby pomóc tej osobie. Moim zdaniem powinny iść % za takie nic nie myślenie.

Opublikowano

W pogaduszkach jest coraz więcej nazw tematów typu: pomóżcie, youtube, problem, psc. Powoli mnie zaczyna to wkur... . Czy tak trudno posiedzieć minutę napisać sensowną nazwę tematu i opublikować nowy temat. Często wchodzę w temat nie wiedząc co tam jest i czy mam taką wiedzę, aby pomóc tej osobie. Moim zdaniem powinny iść % za takie nic nie myślenie.

Każdy nazywa tematy jak potrafi, wiem wkurwiające to ale co zrobić...

JAG RZYĆ FRANEG?

Procentów raczej za to nie wprowadzą.

Admin Cienia
Opublikowano

Moim zdaniem powinny iść % za takie nic nie myślenie.

Nie możemy karać za coś takiego, ponieważ użytkownicy muszą mieć nieco swobody. Pomimo tego zgadzam się z faktem, że tytuł tematu powinien w miarę możliwości odzwierciedlać jego treść. Jeśli ktoś nazywa go byle jak, to utrudnia sobie uzyskanie pomocy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie no serio? % za takie coś? Nie każdy wie jak "otagować temat". Sam tak czasem mam robiąc temat. Wiem co napisać, ale nie wiem jak to nazwać. Wtedy po prostu ludzie dają coś w stylu prefiksa, bez podanego dokładnego problemu lub pytania i bez tych [ ] ( ) itp.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Temat faktycznie powinien przedstawiać pokrótce o co chodzi autorowi, ale żeby zaraz karać? To już by było zbyt surowe. Czasami znajdą się osoby które nie mają pomysłu na nazwę albo potrzebują natychmiastowej pomocy i nie mają czasu na wymyślenie nazwy wątku. Jestem na nie co do sugestii.

Opublikowano

Według mnie zły pomysł, gdyż np. na forum może wejść młodszy użytkownik, który nie zna zasad ortografii, a chce

jednak zaprosić np. kolegów do gry, zareklamować swój serwer. Według mnie byłoby za surowo. Nie.

Opublikowano

Według mnie zły pomysł, gdyż np. na forum może wejść młodszy użytkownik, który nie zna zasad ortografii, a chce

jednak zaprosić np. kolegów do gry, zareklamować swój serwer. Według mnie byłoby za surowo. Nie.

Racja . Bez przesady , procenty za takie coś ? Nie .

młodszy użytkownik, który nie zna zasad ortografii, a chce

jednak zaprosić np. kolegów do gry, zareklamować swój serwer.

I tak przy takim Adminie nikt by na ty=akim serwerze nie zagrał :D

giphy.gif ­

Opublikowano

Wszystko da się zrozumieć, ale nazwa tematu:

[szukam] ma ktoś?

Oczywiście bez prefiksu, no bo po co. ;)

Jeśli już %, to na krótki okres - dwa tygodnie/miesiąc.

Opublikowano

Nie można karać userów za to, jak chcą nazwać swój temat. Oczywiście wyjątek stanowią sytuacje, kiedy narusza on ogólnie przyjęte zasady na forum.

Nic dodać, nic ująć. Nie róbmy tutaj komuny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...